100331

Imorgon kommer jag hem till Lund! Jag har inte packat färdigt än men jag har gjort massa pankakor som lunchlåda och en wok till kvällsmat på tåget till imorgon. Jag känner mig som en mormor till mig själv:)

Idag har jag lagt upp min nya matbudget fram till sommaren och jag kom fram till att efter allt jag lagt på IKEA-möblerna i helgen, så har jag ca 600kr att leva på per månad. Det blir fan en utmaning att klara detta...jag som tyckte att jag var duktig som klarade 1200kr på en månad. Menmen, imorgon åker jag hem till mamma för att stanna i 11dagar, då borde jag kunna göda migsjälv tillräckligt innan "fastan" haha.

Jag fick reda på att jag går vidare till jobbintervju nummer två idag så det är bara å hålla tummarna för nästa veckas intervju. Det känns faktiskt jävligt bra när man blivit utvald för intervju av 600 sökande och sedan blir vald till ytterligare en intervju av de 160 som gick vidare till den första. Men jag förväntar mig inte att jag ska få det för det känns för bra för att vara sant. Min B-plan blir att åka till Kina med familjen.

Nu ska jag packa färdigt till nästa destination Lund.

Varför jag inte lagt upp några bilder.

Jag har inte lagt upp några bilder den senaste tiden på grund av att jag har min kamera i Lund, så istället ska jag beskriva vad jag nyss åt hehe...Det blev kycklingfilé marinerad i vitvin och basilika, jag stekte det i smör och kryddade med örtkrydda, curry och peppar. Jag stekte broccoli och morotsstavar i smör och kokade potatis. sen hällde jag bearnaisesås över alltihop. Jag avslutade med två chokladbitar med smak av apelsin från Lindt (det är min favoritchoklad!) Min mage har säkert töjts ut flera centimeter efter allt detta haha, men jag är värd det...säger vi.

100330

Jag är så trött idag, jag måste plugga på som tusan nu. Har bestämt mig för att satsa allt fram till sommaren på studier. Fan, jag måste få betygen att gå ihop!

Idag har varit halvkass och jag känner mer press i skolan än nånsin. Tur att jag får lite ledigt nu över påsk så att jag kan försöka komma i fas igen.

nyttodag

Det blev inte överdrivet mycket plugg idag, jag städade lägenheten, lagade mat och tvättade 20 kg tvätt. Det kändes riktigt skönt att lägenheten blev så ren och snygg som den är nu. Just nu sitter jag bara mitt i allt och bara njuter av att jag bor här!

100329

Fan va najs! jag var helt inställd på en skitpluggig dag till kemitentan idag men det visade sig att jag klarade den förra och hade satt A. Dagens tenta är för de som inte vågade sig till skolan på grund av massakerhotet på kth eller för de som inte klarade det. Jag fick reda på nyss att jag klarat det, yeeeah!!!!! Nu har jag plötsligt en extradag, det blir mekanikplugg/ matteplugg för hela slanten.

100328

I helgen har jag handlat möbler på IKEA tillsammans med Sally och Rikard, så nu har jag en ny soffa och en säng(äntligen!). Rikard hjälpte mig med att skjutsa hem möblerna plus att montera upp dem vilket var fruktansvärt snällt, jag är verkligen fruktansvärt tacksam.

På kvällen hade jag bjudit hem några vänner för en mysig förfest som sedan ledde till dans på Stureplan. Vi hamnade på Laroy och det var första gången som jag var och partade på stureplan överhuvudtaget. Helt ärligt tycker jag att det var medelkul, livebandet var svinbra, jag blev typ hög av att bara lyssna på pianistens soloslingor.

Jag blev väldigt trött på att se alla fulla bratz med blonderat backslick som tafsade på allt som rörde på sig, tjejerna var så jäkla snygga att man kände sig helt borta. Jag kunde ha hookat flera stureplansbratz men fan vad jag inte kände för det...jävla drägg är dem hela högen.

Jag mår inte nått vidare och har inte gjort de senaste dagarna för jag kämpar med en mardröm som inte vill släppa. Nu ska jag laga mat och plugga. Imorgon är det kemitenta, håll tummarna för mig!

Nu börjar jag blogga här igen!

Tack till Malin som hjälpte mig att göra om min blogg så att den blev assnygg!

RSS 2.0