Middagsbjudning

Igårkväll höll jag i en middagsbjudning. Jag kom ju hem från Finland i förrgårkväll så jag hade lite att göra igår. Jag storhandlade, städade, lagade massor med mat och hade framförallt jättekul!
Jag la ganska mycket tid på förberedelse. Det blev kinesiskt, thailändskt och persiskt och lite italienskt och mexikanskt. Haha, bästa från alla världar :) 
Jag lagade en kinesisk pepparbiff...
 
..Limekyckling med groddar och haricoverts i sötstark sås...
..saffransris med tranbär för att garnera över vanligt ris.
Maten serverades tyvärr på papptallrikar, men det är guld värt när man inte har diskmaskin.
Kvällsmaten avslutades med en smarrig efterrätt.
 

Seminarie i Helsingfors

Jag har varit bort på en seminarieresa i Helsingfors för att hålla en presentation om vårt arbete i Kina. Här kommer några bilder från dagarna:)
 
 
Mat från kryssningen till Finland. Det var som vanligt mycket mat och såg gott ut, men det var väldigt lite som smakade riktigt bra...Tyvärr silja line.
 
 
Numera verkar det finnas Angrybird på precis allt. Förutom en angrybird butik så såg vi även massor av Angrybird-kaffe.

 
Här på Radison blu hotell vid en sjö sov vi riktigt gott. :)

Armadabanketten 2012

Här kommer några bilder från den minnesvärda kvällen på Stockholm Waterfront congress hall. Det kom runt 800 personer och ännu fler på efterfesten.
Här är Armadas eventgrupp i samlad trupp. I val av klänning blev det slutligen den gammelrosa klänningen från Coast.
Jag satt vid ett av de runda borden mellan två trevliga herrar.
- och självklart blir det matbilder! Här ser ni förrätten som bestod av jordärtkocksoppa med tärnad renstek och krutonger smaksatta med tryffelolja. Det var en riktig god soppa som hade det där lilla extra stinget.
Huvudrätten var smörstekt lax på en bädd av höstgrönsaker med potatispuré och dillhollandaise. Riktigt mättande och gott!
Slutligen serverades vi en efterrätt som bestod av bakelse i lager av mörk choklad och pralinmousse. Den var helt klart supergod. Jag blev positivt överraskad av den krispiga botten den hade.
 
Resten av kvällen dansade vi runt i den stora salen till massor av bra låtar och skålade med goda drinkar. Till sist var vi tvugna att dra hem runt två eftersom det skulle bli jobb från nio med Armadamässan hela dagen därpå. Jag kan lungt säga att när jag kom hem efter den arbetsdagen (igår) så var jag helt slutkörd och sov som en stock i 11 timmar. En trött men glad Fei alltså...
 

Vad ska jag ha på mig?

Imorgon kväll ska jag gå på en väldigt stor bankett med alla som har varit med på Armada (Det stora skolprojektet jag pratat om innan). Jag tänkte sätta på mig något fint från gaderoben men dessvärre så har jag beslutsångest. 
Klänningen längst till vänster har jag inte haft en ända gång och en bild på när jag hade på mig den klänningen kan ni se här. Klänningen längst till höger kan ses på näst sista bilden här. Efter banketten så blir det efterfest vilket innebär mer som en utekväll. Det kommer bli så kul och jag är så taggad! Men vad ska jag ha på mig?

Halloweenhelg - 鬼节

Halloweenhelgen är den bästa högtiden jag vet för det betyder att man får klä ut sig! Igår förberedde jag mig tillsammans med bästis och förfestade med några vänner. Kvällen avslutades med att skrämma alla på stureplans dansgolv. Här ser ni en bild på hur jag såg ut precis före makeovern.
 
Här har ni en liten närbild på mina halloween-naglar.
Med blondie på huvudet och en klänning från nian plus ett kilo smink på ansiktet så blev jag barbie...typ.
Efter lite blod, tugg och brännskador så blev jag...
...Zoombie-barbie. Här är en bild på mig och Zoombie-Alice.
 
Vi hade en superrolig kväll för jag och Anna väckte många olika reaktioner. Vissa kippade efter andan och tittade skräckslaget och vissa blev så imponerade att de kom fram och ville snacka. Har ni klätt ut er något under Halloween i år?

Långhelg hos familjen


Förra helgen var jag i Lund och firade min söta lillasysters födelsedag :)
Födelsdagsfrukost <3

RSS 2.0