Min söndag

jag har haft en superskön söndag med underbar lunch under hela eftermiddagen med några kinesiska vänner som fortsatte med en mysmiddag tillsammans med min grupp i Armada.
som ni vet vid det här laget så tar jag alltid massor med matbilder.
jag är så glad över att jag hamnade med just dessa godingar! vi kan sitta och prata om precis allt och inget. Hoppas att ni också haft en fin söndag. vi hörs snart igen!

Happiku

För några dagar sen berättade jag om mitt dilemma om vad jag skulle göra i sommar. Nu är det äntligen löst och jag ser fram emot sommaren 2013 mer än någonsin! Planen är jobb i 9 veckor och sommarlov i en månad då jag kommer att åka utomlands och skaffa det jävla körkortet. :) Hursomhelst, jag är superglad över att allt fixade sig till slut, men man kan ändå inte börja undra över vad som kanske kunde hända om jag hade valt något annat i sommar.
 
Jag är glad över att jag har engagerat mig i voluntärarbete (Armada) och att organisationen växer just nu. Under de senaste veckorna har jag suttit tillsammans med Sebastian och intervjuat ett tiotal kandidater som vill bli gruppledare vilket har varit jättekul. Jag har alltid blivit intervjuad men aldrig suttit som intervjuaren själv. Vad jag tycker om det, är helt enkelt att det är himla utvecklande eftersom man lär sig allt vad man inte borde göra och bör göra vid en intervju.
 

Karriärskris

Hej mina fina läsare, förlåt för att jag har varit så frånvarande. Jag har helt enkelt fullt upp med jobbet som copywriter och skolan. 
 
Jag kan säga att det känns som att tiden ilar förbi och att jag inte hinner med allt som jag vill göra. Förra året vid den här tiden höll jag på med kandidatarbetet. Jag oroade mig för vad jag skulle göra under sommaren eftersom jag aldrig hade fått något riktigt sommarjobb och kanske inte skulle få något. I år oroar jag mig istället för vilket sommarjobb jag ska välja vilket känns jätteironiskt.
 
Jag har fått erbjudanden från tre stora företag som finns över hela världen och för ett år sen skulle det ha känts som drömmen. Men nu tycker jag bara det känns som en mardröm. Det är så jobbigt att välja bort och säga nej till projekt som man tycker är intressant. Vad ska man välja, vilka vägar leder de till? Vart är jag på väg egentligen?

RSS 2.0