Feel-good foto


Känner att jag behöver lite feelgood-känslor efter en sån här halvkass dag. Här är ett foto från i somras.

091130

Imorse kände jag mig superhängig, trött som aldrig förr satte jag mig för att plugga matte. Ångrar sjukt mycket att jag inte pluggat mycket innan. Fast när jag tänker efter så är det inte konstigt eftersom jag får noll motivation från lärarna. Både föreläsaren som mumlar som ett mumintroll och fascisten som övningslärare har gjort att kursen i "analys i envariabel" gått åt helvette. Jag som gillade matte en gång i tiden, det här är bara hemskt.

Nu har jag sjukt mycket ångest över att jag festat bort all min tid. Fram till Omtentorna behöver jag inte ha nått liv alls, ska göra mitt bästa för att skaffa mig bra betyg. Jag vill inte att mina föräldrar ska bli besvikna på mig, de har trots allt gjort allt för att jag ska få det bra här. Fast självklart ska jag fira när kompisarna från Lund kommer på torsdag, då blir det fest, men blir nog sista gången jag super innan jag åker till Lund. Känner att jag verkligen måste försöka ta det lungt.


Utgång


Jag och Sarah har gjort oss iordning och ska åka till Tell.

Dagen efter

Det finns två sorters killar att strula med, en typ som vill hålla kvar kontakten med dig och en annan typ som bara är ute efter ett ligg. Igår var det "klassfest", det kom massa som man inte kände och ett tag blev det lite väl grabbigt. Jag kan säga att jag aldrig varit på en fest med så många killar.

Festen började bra när jag och några kompisar lagade mat, åt och förfestade innan resten kom. Jag hade riktigt kul när vi spelade guitar hero, tycker att jag blivit grym efter igårkväll :) Jag blev ganska full under kvällen och skäms nu efteråt för jag var dum. Som ni vet så gillar jag en kille i vår klass, jag var så dum och hånglade med en annan kille, den typen som bara är ute efter sex tydligen. När han drog upp en kondom kände jag att det blev för mycket och sa ifrån. Resten av kvällen undvek jag honom och umgicks med klasskompisarna. Tydligen hade de sett mig hångla med killen. Men det som skrämmer mig är att jag inte känner nått, ingenting. Jag har inte känt efter på ett tag men nu när jag känner efter så känner jag inget. Jag tror jag har tappat mig själv nånstans men jag orkar inte gå tillbaka och leta.

Förra veckans strul hörde av sig men jag svarade inte för jag orkade inte och tycker bara att han var snygg för stunden på dansgolvet. Gårdagens orkar jag inte ens nämna, jag känner bara extrem trötthet. Och nu ska jag börja plugga inför matteKS:en imorgon.

Hoppas er kväll igår slutade bättre än min,
puss & kram
Fei


091127

Och nu börjas det med klirrandet igen, fredag=supa. Man börjar redan höra de tunga flaskorna stöta mot varandra i skolan. Men ikväll ska jag ta det lungt,imorgon tänker jag gå upp tidigt och jogga.

Imorse joggade jag i skogen bakom KTH och kände mig superpigg och glad efteråt, har nästan glömt bort hur bra det känns efter att ha sportat. Från och med nu ska jag försöka att jogga minst två gånger varje vecka.

Imorgon ska jag på klassfest och jag är fett taggad! :D


Flummmm


flamms


091126

Jag är så himla glad idag, kanske beror det på att jag lär känna nytt folk hela tiden, eller på att projektrapporten äntligen är överstökad, eller på att jag har sovmorgon imorgon, eller bara för att jag känner mig älskad.:) Och fan vad jag känner mig kär! Ni som känner mig bra vet ju såklart i vem. Idag verkade han gilla mig, men vissa dagar...nej.

Imorgon har jag bestämt mig för att ta en lång joggingrunda och få mig att känna mig lite piggare, känner att det blivit för lite sportande sen jag flyttade till Sthlm.

Jag följde med kines-rikard och pantade hans 40 burkar och köpte varsinn chokladkaka efteråt. Sen stack vi till bergs för att plugga. När Calle kom så fick vi värsta lyxhjälpen i matten. Precis vad jag behövde.:)

Puss & kram
Fei


Mina Jimmy Choo


Mina Jimmy Choo


Älskar dessa för evigt, de är sköna och höga(10 cm). Sen låter jag bilderna tala för sig själva.

Favoriter


Här en bättre bild på favvisarna.

Favoriter


Favorit-utgångsskor just nu är dessa från DNA. De är höga, ca 8 cm men känns som 5cm.

Mina vardagsskor


Köpta på Vagabond för 1000kr. Jättebekväma och har använt de i 2 månader nu.

Nördig?


eller en aning sofistikerad?

Röda brillor!


Jag älskar dessa brillor för mönstret<3

091125

Idag var jag på kemilabb och tillverkade solceller. Det var faktiskt rätt kul, mycket därför att några i gruppen, ehmCalle, var väldigt exalterade:)

Efter labben gick jag och Calle för att plugga matte i kth biblioteket, vi var nog båda ganska less på matten så det var inte så många tal som gjordes. Vi satt mest och segade, men det var härligt. När han var tvungen att gå stack jag till Bergs(vår sektionsal) och spelade lite piano. Jag älskar verkligen att det finns piano så nära till hands, enda nackdelen är att det nästan alltid är så mycket folk där.

Efteråt hängde jag i stan med Sarah, hon övertalade mig på telefon att jag skulle komma och jag kände för lite tjejsnack också. Sarah är verkligen sockersöt, hon hade tydligen köpt en julklapp till mig och hade tvingat mig till stan bara för att överlämna den. Jag blev superglad för de zebrarandiga underkläderna, visste inte om hur mycket jag älskade dem förräns jag fick dem. :)

btw...det börjar dra ihop sig till Bergslusse (Finsittning med vår sektion) och mina bästa vänner från lund ska med. I'm so happy!!!! Och i helgen är det sminkmöte och hemmafest hos Tell. :)

Hoppas ni har haft en fin dag!
Puss & kram
Fei


091124

Idag var jag och såg New moon med Sarah och Jennie. Filmen var var väldigt välgjord och skulle varit underbar om inte en massa fjortisar bakom oss hade skrikit igenom halva filmen. Fan att de inte satte femtonårsgräns, när man är elva år så är man fan inte mogen för såna här filmer, istället förstör de filmupplevelsen för alla andra genom att fnittra sönder och böla ashögt.

Har fått mina glasögon nu och numera ser jag väl ut som en meganörd haha, men jag bryr mig inte för Jag ser världen skarpare än nånsin!

Har hållt på med projektkällor halva dan och inte kommit så långt med matten som jag velat, få hoppas att jag hinner imorgon. Idag hann jag inte på grund av att jag hjälpte Olivia med hennes sista minuten plugg, tyckte så synd om henne eftersom hon hade så mycket att göra. Hennes svenska är verkligen kass så hon gör sitt bästa för att fixa så att läraren ska förstå vad hon menar.

Puss & kram
Fei

091122

De senaste dagarna har varit jättesköna, mest för att jag inte behövt bry mig om att göra så mycket seriösa saker. Men idag var jag på två visningar, städade, tvättade och skrev projektarbete. Nu blir det matlagning och sen gossip girl!:)

På tisdag blir det NEW MOON! Jennie bokade biljetter och jag är så glad över att få se filmen, nån som redan sett den och kan säga om den är bra?

Puss & Kram
Fei

Lever jag ett äkta 08-liv nu?

Skola, shopping, käka på Friday's, skola, shop until you drop, festa sönder, strula...så ser mitt stockholmsliv just nu. Jag gör typ allt med mina underbara vänner här och det känns som att jag inte är densamma som jag var för 3 månader sen, men jag måste säga att det här är ett ljuvligt liv som jag kommer få svårt att komma ifrån.

Jag har blivit sjukligt mycket mer kräsen, kanske beror det på att jag bor på Östermalm, struttar runt i högklackat och spenderar mer pengar än nånsin på kläder och cafébesök. Allting beror ju på att jag hittills inte behövt lägga så mycket på boende och mat, men jag antar att allt kommer att förändras när jag flyttat.

Under senaste veckan har jag spenderat mer pengar än jag trott jag skulle göra, jag har köpt ett par Jimmy Choo, två par glasögon, ett diadem, underkläder, En skitsnygg tröja från, julklappar till mamma och Elin och en hel del annat som jag inte kan komma på för tillfället.

Igårkväll var jag på en visning tillsammans med Sarah, sen blev det shopping, fixade oss i ordning hos henne, sen förfest hos Jennie och så slutade det på the Bridge. Vi var ett ganska stort gäng som festade tillsammans och vi hade skitkul. Fast senare på kvällen blev flera av våra killar utslängda på grund av att de var "för fulla", riktigt dålig stil eftersom de var mindre fulla än mina tjejkompisar.

Idag har jag strossat runt på stureplan med min värdfamilj där de bjöd mig på den godaste och dyraste fikan jag har varit med om. Vi kalasade på kakor, latten och tårta som kostar skjortan. Jag kände mig lite som Marie Antoinette kan jag säga.

Nu är jag hemma och mina fossingar har nästan slutat fungera och jag oroar mig över att jag ska bli sjuk på grund av gårdagens salivbyten. Nu ska jag ta itu med seriöst skolarbete:)

Puss och kram
Skumbanan


091118

Idag var jag på stan med Sarah och Jennie, jag kan säga att jag aldrig har shoppat för så mycket på en gång i mitt liv. Jag har köpt två par glasögon som är svinsnygga och sist men inte minst, ett par skitläckra skor från Jimmy Choo. Jag trodde att alla Jimmy Choo-skor på HM skulle vara utsålda och förväntade inte hitta skorna som jag hade checkat in på websidan  fanns kvar. Det kändes som att de bara väntade på mig eftersom det bara var en par i den stl kvar. Tänk så glad man kan bli av ett par skor...

...och tänk så ledsen men befriad man kan känna sig när man fått bekräftat att personen man gillar, gillar någonannan. Nu när jag vet så tänker jag inte grubbla mer på honom, det lär ju inte bli lätt. Fan vad kärlek kan göra ont! Och fan vad jag vill festa och supa ner mig nu!

091116

Jag känner mig jätteutråkad, sitter inträngd med massa skolarbete och att jag numera sover bredvid en dator och en kemibok visar väl bara vilket superliv jag lever just nu... Men på onsdag tänker jag festa med Sarah, har ju världens snyggaste skor och klänning som jag inte gått ut med än. Så snacka om premiär på onsdag!

Puss & kram


Hem.

Först när jag flyttat till Sthlm kändes allt smått overkligt, efter några veckor kändes det bara som att jag var på semester och nu efter mer än tre månader slog det mig att jag verkligen inte hör hemma i Lund längre.

Jag längtar hem jättemycket efter ett samtal med mamma och har deppat en aning halva dan..Fan! Jag som tänkt fokusera på riktigt! Nej, ogillar starkt detta läge. Nu ska jag ta tag i mitt liv och tagga till och fortsätta mitt 08-liv.


091115

Jag vaknade i morse efter en dröm då jag berättade för killen jag gillar att jag är kär i honom, det var inte så svårt som jag trodde. Men han sa att han bara tyckte om mig som vän och att han gillar en annan tjej. Sen vaknade jag och jag känner bara ett fett nej framför mig. För nej, jag tycker inte det är lätt att avslöja sina känslor, jag vill inte bli sårad för det är som att ta av sig en tjock tröja när det är snöstorm ute, och nej, jag vill inte veta något...ovissheten är som en sorts hopp.




091114

Sorry för mitt långa uppehåll...har tappat lite av bloggkänslan och mycket händer hela tiden och på senaste tiden har det varit sjukt mycket i skolan. Så lite updating:

1. Jag har blivit en shopaholic, alla världens miljöproblem blir som bortblåsta när jag hittar vad jag vill ha:)

2. Jag älskar livet i Stockholm, mitt studentliv, mina nya vänner ...och jaa verkligen ALLT!

3. Jag har gått och blivit kär...så all tid jag inte ägnat mig åt att skriva på bloggen kan bortförklaras med att jag suktat efter en viss lonely boy.

Gällande det sistnämnda så är vi väldigt goda vänner för tillfället, men som alltid så vågar jag inte ta det första steget. Jag är helt enkelt superblyg när det gäller sånt. Och lite av det jobbigaste är att han snackar om en annan tjej jättemycket, jag blir så ledsen varje gång han gör det...

Men jag tycker det är härligt att vara kär igen, har inte varit det på väldigt länge, jag märker av att jag gillar nån när min aptit minskar drastiskt, och det har den gjort på senaste tiden...

Jag bor fortfarande i en lägenhet på Östermalm, det känns skitbra men jag vill flytta till eget boende. Jag längtar så mycket, jag kan ta vad som helst, bara jag får mitt eget lilla himmelrike!

Nu ska jag tillägna hela min uppmärksamhet på kemi...men först efter en lång varm dush :)

Puss & Kram

P.S: Jag lovar att försöka skriva oftare


RSS 2.0