100430

Igår hade jag en supereffektiv dag, jag gick på två föreläsningar, pluggade matte tillsammans med pluggänget några timmar, tränade, hämtade ut mina nya skitsnygga Cheap Mondays och handlade massa mat, lagade mat- jag har upptäckt att pesto är skitgott till pasta pch ketchup:) Dagen avslutades med några kilo disk som vanligt hehe.

Nu imorse gick jag upp sju för att tvätta och med en ledig dag så kan jag för en gångs skull ta det lungt med mitt liv efter igår med mycket avbockat på "att-göra-listan". Jag funderar på att baka något gott, typ morotskaka.


100428

När något är för bra för att vara sant så är det oftast det. Så var det med matteinlämningsuppgiften som halva klassen satt och klurade på och så är det med det mesta i livet. Allra mest i mitt liv. Men jag är inte bitter, inte alls för jag har det inte precis värst.

Nu ska jag sova, jag börjar åtta imorgon och efter fyra nätter med sömnproblem hoppas jag att jag kan sova ordentligt inatt!

100427

Min växt är död och jag sörjer.

Jag är hemkommen från jammandet med Jennie. Vi stannade kvar extra länge efter träningen och hade en otroligt trevlig pratstund.

Efter skolan lekte jag med Sarah och vi gjorde en jättegod kycklingwok med ris. Vi satt och snackade massa strunt. Att för en gångs skull inte behöva göra ett piss skolarbete efter skolan kändes riktigt lyxigt. Men nu har jag ångest, bland annat för att vår mekaniklärare gjorde en tenta-uppgift på tavlan som han fick göra om flera gånger för att få rätt. Då känns det så avlägset att man själv ska klara tentan överhuvudtaget. Men allt detta fick mig att känna mig sporrad till att verkligen göra något åt det och klara den, jag ska verkligen satsa hårt!

Nu ska jag lägga mig och sova ut för en dag på KTH från åtta till nio.

100426

Fy fan vad jag skäms...jag visste inte att jag hade väckt grannen två gånger i helgen... Hon sa det till mig idag och jag blev så jäkla generad. Jag visste inte att jag hade så tunna väggar...

Iallafall, arbetintervjun idag gick nog helt okej. Det var många som sökte så chansen är inte jättestor att jag får det men jag har iallafall försökt.

Min växt håller på att dö, och jag vet inte varför. Den har sett död ut i fem dagar nu och jag tvivlar starkt på att den kommer att överleva. Men jag ska hålla er uppdaterade om den haha. Det är trots allt min allra första växt som jag köpte när jag flyttadein i januari.

100425

Är man narscisistisk ifall man tycker att man är sjukt het när man dansar naken framför spegeln? :) Jag var på bodyjam idag, utan Jennie tyvärr. Men jag shakade loss som vanligt och hemkommen tog jag en lååång dusch, det var så härligt!

Jag fick värsta shoppingabstinensen idag, jag har egentligen inte råd, men äh, efter dessa veckor som gått med massa plugg och bra resultat för en gångs skull så tycker jag att jag kind of förtjänar det. Det blev ett par nya jeansbyxor eftersom mina gamla favvojeans gått sönder för tredje gången, de hade jag haft i fyra år och lagat på två ställen så det blev time for update! Jag köpte även några nya block eftersom KTH-studenters block går åt som smör.

Helgen har once again gott snabbt som attan, jag vet inte riktigt vad jag gjort som tagit så mycket tid...

Imorgon ska jag på jobbintervju efter skolan får se hur det går, håll tummarna för mig!



100424

Just nu känner jag totalförvirring, annars är läget mycket bättre än för en vecka sen. Jag är superglad idag, solen skiner och jag känner mig extra snygg av en konstig anledning haha.

En veckas hårdplugg i matte gav till slut resultat på senaste KS:en så jag är sjukt nöjd för finally känns det som att min otur har börjat tagga ner.


100418

När jag var liten tyckte jag att ett blyertstift kunde räcka i minst en månad, men nu går de ju åt som smör. Jag har fått byta två gånger under en och en halv vecka. Och det beror inte på att jag bryter stiftet.

Idag har jag pluggat envariabel-matte hela dagen. Jag börjar bli riktigt inne i det och tycker att jag faktiskt förstår det mesta av vad jag läser.

På eftermiddagen blev det jammande med Jennie och jag blev riktigt pigg efteråt så det blev en avancerad kycklingwok innehållande champinjoner, broccoli, morötter, lök och potatis. Nu är min mage fullproppad och jag ska ge mig på mekken.


100417

Just nu sitter jag och skriver sats efter sats från matteboken. Jag mår mycket bättre efter en del grubblande de senaste dagarna. Jag fick ny kraft till att ta itu med skolan och så har jag gjort massa nytta idag:) Jag pluggade i skolan, monterade ihop de sista delarna i min garderob och vek in alla kläder och städade. På kvällen blev det Spaghetti Carbonara och efter det kikade jag efter sommarjobb, för som sagt så befinner jag mig i en otursperiod. Jag fick inget av de jobben som jag gick på arbetsintervju för. Just nu känner jag bara för att få en vänding, och om det finns en gud så har han annat för sig. Jag får helt enkelt ta saken i egna händer så att jag kan få ett slut på den här jävla oturstiden!

Nu ska jag sova, kanske blir det en joggingtur imorgon om det inte blir för kallt. Godnatt <3

100415

Anledningen till att jag inte skrivit på senaste tiden är att jag har haft så jäkla fullt upp och just nu mår jag riktigt sämst. Kan en person verkligen ha så mycket otur inom loppet av en månad? Det känns som att det borde förändras nu, jag behöver en uppåtgång, gärna nu.

100409

Känner mig en aning krasslig idag...men jag får skylla mig själv för att jag tar på mig för lite kläder och joggar. Jag har tänkt förbereda mig inför den andra arbetsintervjun idag för den här chansen tänker jag inte sabba. Jag må vara den som alltid råkar glömma saker, komma på saker i sista minuten och vara ute i sista minuten...men jag lyckas nästan alltid få min vilja igenom och få det gjort i slutändan.

Att ta saker för givet är det värsta jag vet men man gör det omedvetet ibland och därför får man vakna upp som jag känner att jag måste göra mer. Min deal med mig själv är att om jag inte får jobbet så ska jag inte bli allt för besviken, för då får jag en sommar hemma i Lund och äntligen försöka ta körkortet och dessutom slipper jag gå på en massa utbildningskurser innan sommaren som kommer stå ivägen för plugget innan tentorna.

100408

Jag har lyssnat på fler Lady gaga låtar och upptäckt att Summerboy är jävligt nice, det påminner om Gwen Staffanis stil och är supersommrig. Man tänker på kristallblått glittrande hav där man seglar runt och käkar glass typ...

Idag träffade jag världens gosigaste Karin, jag åt min första falafel på ett halvår typ. Jag kände mig fruktansvärt sugen på det idag. Vi satt och bara snackade i typ tre timmar, det kändes verkligen supernajs. Vi har redan planerat ett äventyr på stockholms skärgårdar i sommar. Jag längtar helt sjukt mycket till sommaren nu! Tiden framför mig fram till dess blir nog enbart hård plugg, träning och fyra tentor...Fy va skönt det ska bli när jag får det gjort.

Imorgon ska jag ut på en av Lunds nationer med Annapanna och co. Vi får se hur det slutar...

100407

Ojojoj, Min dag har varit full av överaskningar...det började med att jag joggade i det vackra vädret och jag tror att jag har underskattat min kondis efter påskhelgen och jag kände mig krasslig i morse, men va fan, är det sol+lov så ska man vara ute!

Jag kom hem sådär lagom svettig och äcklig och tog en dusch. När jag blev färdig hörde jag ett pling från dörren så jag fick springa ner i blött hår och handuk, vem stod där om inte min saknade Annapanna nukommen från andra sidan jordklotet? Jag blev så himla glad och efter en mycket blöt kram drog jag på mig jeans och tröja snabbt som attan. Sen satt vi där och snackade om allt som hänt sen vi sågs i januari då vi träffades senast.

Efter massa pannkakor drog vi till stan och shoppade lite, jag skulle träffa Debb och på vägen träffade jag massor av gamla lundavänner på stan. När det är fint väder så drar alla ut så man träffar massor av bekanta, allt från högstadiet till gymnasiet. Det slutade med att vi hamnade i stadsparken där jag träffade min mamma som tog sig en liten promenad, hon skulle hämta Elin från balletten. Så jag hängde med mamma och åkte bil hem...jag hade annars tänkt gå en lång promenad hem. Där ser man hur random ens liv blir utan mobil, livet blir fullt av överaskningar och man klarar sig ganska bra. Fast jävligt handikappad känner jag mig fortfarande så det blir inget jag vill vara utan ändå.


100406

idag spenderades dagen men Min lilla retsticka till syster, vi lekte runt och gick en lång promenad som slutade hemma med min egna Pasta Carbonara. Under dagen så har hon sagt flera stycken roliga kommentarer och jag känner att måste skriva ner de för att inte glömma haha.

-"Jag älskar mitt påskägg, jag vill spara det...eller nej, jag måste äta upp det nu för annars äter Angela(hennes kompis) upp det."
-"Du kan ju säga nej, eller går det inte?"
-"Jooo...om hon frågar så ska jag säga nej, det får du inte för det e faktiskt mitt eget privata ägg!"
-"Är det så? Om jag frågar då?"
- "Då skulle jag säga; Ja, så klart får du ta!"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-"Ät upp det sista, det är bara en liten tugga kvar."
-"Nej!"
-"Snälla, du får glass efter maten"
- "Nej, iuuu!"
- "Om du äter upp så får du choklad efteråt!"
- "NEJ!"
- "Okej, då slänger jag det."
- "NEEEJ!! Okej, okej, jag äter upp det då!"

Vad säger ni, har jag inte världens sötaste lillasyster?

Vad fan håller jag på med egentligen?

Detta är inte okej, jag manipulerar mig själv hela tiden till att tänka tvärtom till vad jag känner. Det är bara inte rätt men ett måste i mitt fall. Fast hur mycket jag än ljuger för mig själv så vet jag ju ändå sanningen.

Ska man låta känslorna ta över? Det kan jag inte göra för det blir så komplicerat då...men den lilla lögnen man intalar sig själv är ändå som ett plåtser på såren..den stora lilla lögnen...

100405

Ledsen över mina numera sena inlägg, man blir seg av att vara hemma, och segare än seg efter en påskhelg med massa mat.

Jag blir trött av att sitta hemma och plugga, men ännu tröttare när jag stirrar ut i det platta gråa landskapet. Det var ruskigt kallt idag men när jag tänker efter så är detta såå mycket bättre än mer snö. Stockholms snö verkar nämligen aldrig få smälta bort.

Idag gick jag en liten promenad med Sally och Johanna, imorgonen hoppas jag på vidare äventyr med några andra lundavänner...om det inte blir grått väder igen, då blir det mekanik/matte plugg haha.

Påskmiddag ikväll

Ikväll ska jag på påskmiddag hos några familjevänner, jag gör inget annat än att äta äta och äta. Det finns hur mycket snacks och godis som helst hemma, det verkar aldrig ta slut. Jag kommer gå upp minst 5kg efter denna helgen känns det som. Beach 2010 känns plötsligt inte lika hett längre...

100404

Jag satt hela igår och bara slappade, hjälpte pappa med att tvätta och mekka med bilen och kollade på min favoritfilm Spirited away. Det var ett tag sen jag såg filmen och jag blev helt sentimental! Jag satt med Elin, min syster och blev helt tårögd. Jag gråter sällan till filmer, bara när jag känner mig extra sentimental allmänt, då lever jag mig in i filmer på ett helt annat sätt.

100402

Hemhem, det är jag nu...jag oroade mig som fan hur jag skulle kunna kontakta mina föräldrar utan mobil när jag satt på tåget. Men som tur var hjälpte en kompis mig via chatten och en snäll medpassagerare lånade ut sin mobil till mig.

Idag har jag hjälpt mamma att städa och laga mat eftersom vi har gäster ikväll. Påskmat som hette duga, det var rena lyxmaten i jämförelse med vad jag ätit de senaste dagarna. Idag har jag t.ex ätit jordgubbar, torkade tranbär och färsk tofu.

Det är så himla härligt att träffa min syster, hon är lika energisk och sprallig som alltid och varje gång jag åker ner till Lund så har hon förändrats för hon växer och lär sig så snabbt! Det är också en av anledningarna till att jag tvekade med att flytta till Stockholm, att inte kunna vara en del av hennes uppväxt längre. Jag och min syster har alltid stått varandra nära även om det skiljer 10 år mellan oss. Vi har liksom alltid stått på samma sida och det kändes som att vi skyddade varandra på nått sätt när jag bodde hemma med föräldrarna. Fast efter att jag lämnade Lund så förstod jag hur nyttigt det skulle bli för både mig och henne. Hon har utvecklats enormt och blivit så stark! Jag beundrar henne verkligen och önskar att jag hade varit lika stark när jag var i hennes ålder...åh vad jag älskar henne!

Just nu sitter jag och tar det lungt och njuter av att bara kunna ta det lungt och vara hemma. Fast jag sitter och grubblar som fan, när jag får det jag vill ha, så upptäcker jag att det inte är vad jag behöver. Jag går vidare men sitter ändå fast...ojojoj, vad flummigt detta blev, jag orkar inte förklara närmare.




På tåget

Jag är så jäkla klantig! Alltid ska jag glömma något och den här gången var det mobilen. Blä för mig alltså jag är så jäkla sur...10 dagar utan mobil blir inte kul, speciellt inte nu när man ska hälsa på hemma och träffa kompisar.

Den senaste perioden har varit sjukt kämpig. Det känns alltid som att det aldrig kan bli helt bra, så fort nått bra händer, så ska nått dåligt också hända. För ett tag sen hade jag så sjukt bra flyt men nu är det bara hackigt, det jag trodde var självklart är inte längre och påminner mig om att aldrig ta ut glädjen i förskott eller ta något för givet.

Skolan har varit och är jobbig. När jag började KTH så trodde jag att det skulle gå lätt men det är fan inte lätt. Man måste verkligen plugga stenhårt för att klara KTH och det har jag gjort men verkar ändå inte tillräckligt hårt. Det borde inte vara okej att må så jäkla kasst, att alla studenter ska må såhär. Alla vi som pluggade stenhårt och att det ändå inte räckte ändå fram. Fan.


RSS 2.0