Lips

God förmiddag fina! Vad kan vara bättre än att starta denna tisdagen med finaste Amelie på badmintonbanan? Efter en svettig match tog  vi en långfrukost och slappade i bastun. Nu har jag fixat mig i ordning och sitter med skolarbete, senare idag ska vi åka på studiebesök på Scania. Tisdag i all ära, jag inviger mitt nya läppglans Vernis A Lévres från YSL. Det måste vara det absolut bästa läppglans/läppstift jag testat. Jag kommer absolut att köpa den igen och säkert i fler färger. 
 
 
Läppglans konsistensen skiljer sig från andra jag testat. Den är liksom lite vattning först, men tjocknar efter några sekunder. Sitter länge trots mycket ätande och drickande och har mycket pigment. Jag valde en lite rosa-nudig ton i nr 19. Det borde tilläggas att jag även kan ha den på torra läppar och "cracked lips" eftersom den känns återfuktande. Läpparna känns helt enkelt bättre med dem än utan. Så, för att sammanfatta; jag rekommenderar den varmt! GÅ Å KÖP! :D
 

Stormöte 2

Några från gruppen hade kommit tidigare till lokalen och riggat upp en riktigt skön miljö.
 
Delle hade bakat två smarriga kladdkakor som vi frossade i.
En gäng lagade proffsig mat under Emils ledning.
Det var grekiskt tema och supergott. Jag blev så mätt att jag inte kände mig hungrig förrän åtta timmar senare.
 

Måndagsfrukost

Godmorgon! Jag har inte hunnit uppdatera bloggen på ett tag på grund av en extrem busy vecka. Det är inte lätt när man har massor av extra aktiviteter hela tiden. Men nog är det kul och lätt värt att stressa lite mer! Jag har märkt att jag har underskattat min egen kapacitet. 
 
Igår var jag på en heldag tillsammans med projektgruppen i Armada där vi planerade inför det kommande eventet. Det var riktigt kul att diskutera igenom allt och nu känns det som att alla har börjat komma igång på riktigt vilket är otroligt kul.
 
Förresten, jag har upptäckt att jag gått in i en honungsperiod (Honeymoon). Jag är helt galen i honung för jag har i det i allt! I yoghurten, på mackan, i det heta citronvattnet....I just can't get enough. Men jag antar väl att det är bra?

Godnatt

Foto: ABB Västerås.

Jag vill bara skriva ett inlägg innan jag lägger mig ikväll. Jag är så himla trött. Det har varit många inlämningar i skolan och jag har precis skrivit klart en av de sista för denna vecka. Imorgon åker jag till Västerås för den andra träffen i ABB. Vi kommer att få åka på besök i Ludvika för att se deras produktion vilket jag ser jättemycket fram emot. Jag hoppas att jag hinner att sova ut till imorgon så att jag är pigg och alert för dagens alla utmaningar! Självklart kommer uppdateringar via instagram och facebook. :) Godnatt <3

Giving myself a treat

Ikväll har jag faktiskt hunnit träna och bokat av träning nummer två denna veckan. Hurra för att jag lyckats hålla mitt träningslöfte i sex veckor nu! :) Nu tänker jag bara ta det lite lungt och förbereda en liten fruktsallad och luta mig tillbaka med en ansiktsmask med chokladdoft. Guuud vad den luktar underbart! Jag ska be kusinvitamin köpa en låda till mig. Man blir så sugen på att frossa i choklad.
 
Iallafall för att uppdatera er om filmen jag såg igårkväll; Anna Karenina, så var den väldigt vackert filmad. Det kändes som att man var på teater snarare än såg på film, Keira Knightley briljerade som vanligt! För er som gillar kostymfilmer, rekommenderar jag filmen:)
Ha en fin fredag!

Biokväll <3

Ikväll blir det bio med bästa vännen för att se klassikern Anna Karenina av den kände författaren Tolstoj. Det ska bli riktigt spännande att se hur Keira Knightley lyckas med sin roll som huvudpersonen. 

Happy Valentine's day

 
Godmorgon! Vill önska alla en fin alla hjärtans dag. För mig blir det första alla hjärtan dag som jag är själv på två år. Ovan är några bilder på min nya frissa som jag klippte för några dagar sen. Det var dagen innan kinesiska nyår, men jag har inte hunnit lägga upp några foton förrän nu. 

A night out at Linkan

Jag har haft riktigt fyllda två dagar i Linköping med projektgruppen. Jag passade på att prata lite extra med folk jag inte pratat med tidigare i gruppen. Vi har sett mycket av Linköpings tekniska universitet och inspirerats av deras mässa. Projektgruppen från Uppsala, Lund och Umeå var också där och vi hade aktiviteter tillsammans hela dagen. Tillsammans spelade vi bowling och fortsatte på en sittning med efterfest vilket var superkul. Nu har man alltså fått testa på lite av Linköpings studentliv, och det blir tummen upp för det!

Imorgon bär det av mot Linköping

Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg om att jag imorgon åker iväg till Linköping för teambuilding med nya gänget i Armada. Eftersom vi precis har börjat vårt arbete så drar vi till LARM (motsvarande arbetsmarknadsdagar arrangerat i Linköping) för att få inspiration. Imorgon bitti åker vi ner och allt känns fruktansvärt kul. Det ska bli skönt att få komma bort lite från skolan lite och enbart fokusera på att ha roligt!
 
Jag kommer antagligen lägga upp lite bilder på instagram, så ifall ni inte lagt till mig där, lägg till mig på fying90
 

Vi hörs! 

Nyårsfirande

Ikväll bjöd jag över Sara och Johanna för kinesiska middag och firade ankomsten av ormens år. Det var supermysigt med god mat och rosévin.
Jag gjorde bland annat en fläskfiléwok och en räkwok .
Vi hade verkligen en jättekul kväll. Förhoppningsvis kommer vi kunna styra upp något snart igen! Jag lagade ganska mycket mat, så nu blir det ju massa matlådor! Dessutom lämnade Johanna och Sara kvar en massa godsaker som jag säkerligen kommer att nalla på framöver.

新年快乐!Gott nytt år!

Idag är det den sista dagen på drakens år enligt den kinesiska kalendern. Ormens år är det året då jag föddes och eftersom det bara kommer en gång vart 12:de år så är det extra speciellt för mig. Enligt traditionen så är det extra viktigt för den som är i samma kinesiskt stjärntecken som året, att klä på sig något rött
 
Ikväll har jag bjudit hem två vänner på kinesisk middag. Hittills så har bara förberedelserna tagit 2 timmar. Nu låter jag bara allt marineras innan jag kör igång allt igen vid sex. Det ska bli spännande hur en av rätterna blir eftersom jag hittat på lite! :)

Maaat

Efter en tre timmars labb och ett seminarie i skolan så skämmer jag bort mig själv med en pasta som är inspirerad av en av de pastarätter jag brukar äta på Vapiano, nämligen Verdure filetto di manzo som innehåller grönsaker, oxfilé i gräddsås. Inte för att skryta, men jag tycker att min rätt blev mycket godare. Dock är ju Vapianos egengjorda pasta mycket bättre. Jag kanske ska börja köpa färsk pasta framöver? Det blir ju så mycket godare.
Följ mig gärna på Bloglovin

tap tap

Jag är hemma efter en helt fullproppad dag. Tar en paus nu innan jag börjar ta itu med en presentation som ska hållas på torsdag. Jag hade dessutom oturen att bli utelåst från skolan. Tydligen tappade jag en av mina cykelnycklar inne och fick ropa tills min lärare kom ut. Inga andra är i skolan runt nio-tiden på en måndag verkar det som. Efter en cykeltur i isregnet så känner jag mig verkligen för en dusch, har ju sörplat i mig hett te nu i tio minuter för att få tillbaka värmen. Hoppas att ni som bor i Stockholm har hållit er inne för det är inte särskilt trevligt väder ute.
Följ mig gärna på Bloglovin

La crème de la crème

Drar iväg på första mötet med projektgruppen för KTH's arbetsmarknadsdagar (ARMADA). Ska bli spännande och kul att få träffa resterande17 som blivit utvalda. Vi hörs senare!
Följ mig gärna på Bloglovin

Sushi på svenska

Godmorgon alla söndagströtta! Igårkväll anordnade jag och Felicia en Japankväll och bjöd in ett gäng vänner för sushi och godsaker. Vi tillverkade grönte glass med vanilj och lime smak, och grönte glass med lemoncurd. Vi höll på att dö så mätta vi var!
Sushiworkshop
 
Massor av sushi blev det.
Bland annat provade vi på att göra rullar innehållande parmaskinka, sparris, mozarellaost och färska basilikablad. Den blev faktiskt mest uppskattad och tog slut snabbt.
Resten av kvällen bestod av massa godsaker och animefilmer. Det blev alltså en riktig lyckad Japankväll.

Project glass -the next generation phone?

Igår så fick jag nys om något riktigt häftigt som snart kommer att komma ut på marknaden, nämligen Project glass, vilket är en slags smartphone som glasögon. I takt med att många tillverkare börjar med genomskinliga eller böjbara mobiler så har google sagt att de kommer att lansera ett par glasögon som både kan fotografera, ringa och fungera som en genomskinlig surfplatta. Nedan är ett klipp som visar en vanlig dag för någon som har på sig ett par google glasses.
 
Det vore superhäftigt om det verkligen fungerade bra. Då skulle mycket i livet bli lättare och effektivare. Frågan är bara hur länge det tar för människor att vänja sig vid att använda något så unikt. Jag hörde om att den första versionen kommer att lanseras redan i februari. 

Extrem trötthet

Jag är äntligen hemma från att ha varit på lektion sen 8 imorse. Känner mig helt slut i hjärnan och vill bara lägga mig och sova. Tänkte faktiskt ta en liten tupplur nu innan jag sticker iväg och tränar. Minst två gånger i veckan har jag ju lovat mig själv att hålla. Hittills har jag lyckats hålla det i tre veckor, och jag hoppas verkligen att jag kan hålla det fram till sommaren. Jag har verkligen extremt mycket skolarbete framför mig just nu så det kan mycket väl bli att bloggen får lida, men jag ska ändå försöka hålla er uppdaterade. 

RSS 2.0