Goddag

Jag ska snart iväg till skolan och jobba lite. Det har varit skönt att bara fått träna, dusha och slappna av lite framför datorn under förmiddagen. Ikväll ska Marknadsföringsgruppen som jag är med i, hålla i en middag för gruppen förra året. Så senare ikväll bli det att handla och laga mat, mysigt kommer det garanterat bli! Vi hörs senare!

Snälla våren komkom!

Jag blev fruktansvärt less idag av att det började snöa i massor igen. Jag som trodde att våren var nära. Men förmodligen kommer det att kännas varmare nästa vecka då jag åker hem till mamma och pappa nere i Skåne. Idag har jag haft en ganska lugn dag hittills med möten, föreläsning och träning. Jag hade en riktig gottegrisdag igår med massa gott, film och 12 timmars sömn så det kändes verkligen skönt att få röra på sig idag. Just nu sitter jag inne och sipprar på mitt rosente och svarar på mejl. Om en stund ska jag cykla till min kvällskurs och förhoppningsvis har det börjat sluta snöa då.

Bakismat

Jag ber om ursäkt för att ha varit frånvarande med bloggandet så länge. Det har helt enkelt varit för mycket i skolan och Armada. Jag har haft minst 15 inlämningar och en tenta plus massa förberedelser inför tentapuben igårkväll som för övrigt blev superlyckad. Jag skippade alkoholen helt igårkväll men endå vaknade jag med huvudvärk. Det kanske beror på att jag som för mycket?
 
Iallafall, jag och en vän åt indiskt idag vilket var för mig, första gången på nästan fyra år. 

RSS 2.0