120124

Nu ska jag sticka till min engelska kurs. Jag var så trött igår eftersom jag satt med min inlämning, deadline är idag men jag ville ha den färdig. Jag har sån tur som har en så snäll kille som spenderar mer än en timme och kollar igenom min engelska.
Vi hörs senare!

Kommentarer
Postat av: Marie

Vet du jag måste berätta något kul!

Jag läser en kurs som heter utvecklingsmetodik nu, och igår hade vi en föreläsning om patent. Och vet du vad föreläsaren visade som exempel? Jo, först läste jag "Fangränden 10", och det handlade om antenner till mobiltelefoner... och jo! Det var Ying! Det var din pappas patent som visades för oss 150 elever på den stora skärmen. Coolt, jag tycker det var jättekul. :) Du ska vara stolt över din pappa! Du kan ju hälsa honom detta, att jag blev på så gott humör när jag såg att de visade ett patent gjort av honom :)

kramar till världens bästa Fei,

/Marie

2012-01-24 @ 19:35:05
Postat av: Fei Ying

Åh va roligt att höra! Jag ska hälsa pappa det:) Han skulle säkert bli väldigt glad och det är klart att jag är stolt över honom, men varför skriver de ut vår hemadress på presentationen? Känns inte riktigt rätt:S

2012-01-25 @ 12:17:01
URL: http://feisreality.blogg.se/
Postat av: Marie

Nej, det kan jag förstå. Det är nog så att de uppgifterna, adressen, är skrivna på patentdokumentet, de är alltså synliga för allmänheten. För att visa vem avsändaren är. Nu tittade jag ju lite extra noga också, när jag började ana att det kunde vara din pappa. Jag tror alltså inte att du behöver vara orolig.

kram!

2012-01-25 @ 13:57:12

Känn dig fri att uttala dig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0