120228

Nu ska jag snart börja jobba på Kandidatarbetet. Jag har haft en lång dag med mycket jobb. Igårkväll kunde jag lämna in en sammanfattning, idag hade jag och min engelskagrupp en lyckad presentation plus en KS (mini test på vad vi lärt oss hittills). Jag lagade mat av det som fanns i kylen vilket påminner om att jag  måste gå och handla imorgon. Blir galen annars eftersom jag hatar när kylen inte är fylld med godsaker.
Senare på kvällen gick jag på ett bodyjam-pass och ett Yogapass. Jag märkte hur seg min kropp va efter att jag suttit på en stol och jobbat i en vecka. Skärpning med träningen helt enkelt!
Hoppas att ni haft en roligare dag än jag, imorgon blir det lite lugnare. Då tänkte jag ägna lite tid åt killen. Göra upp för en myskväll. Han ska ju åka iväg på torsdag. :(

Kvällsmat!

Ibland räcker dagarna inte till vilket leder till att färdigmaten sticker fram. Jag har haft hemskt mycket arbete de senaste dagarna och mer framöver. Jag kommer antagligen inte kunna ta det lungt förrän mars är till ända. Killen kommer åka bort till Turkiet i veckan så vår lilla planerade trip blir nog ändrad fram till slutet av mars... Men nu funderar jag på om det inte är mycket bättre om vi sticker till en weekend spa efter allt planerade jobb. Det känns mycket lockande just nu. Känner mig närmast begravd av alla mina böcker. :(

Frukostvanor

Alla har sina egna frukostvanor, om det är något som många inte gillar med förändringar så är det frukostrutiner. Jag brukar starta dagen med en omelett innehållande spenat, tomater, morötter och gräslök tillsammans med rostat bröd. Det är så skönt att få i sig något varmt på morgonen strax efter att man vaknat. Ibland varvar jag maten med vaniljyoghurt vilket händer när jag vet att det kommer att dröja länge innan lunch.
Om ni undrar hur jag får in morötter i omelletten, så kan jag tala om att jag river dem i omelettsmeten. Min kille la inte märke till att det fanns morötter i förrän jag poängterade det.

Helgmiddag

När det blir helg blir det schtek! Ikväll blev det entrecôte med tomat och örtkryddat ris, tsatsiki och basilikasalsa.

Fika

Ett mysigt inslag i plugget är en fika. Jag och killen promenerade ner till konditoriet här i närheten och valde ut varsinn kaka. Båda var himmelskt goda eftersom de innehöll fluffigt grädde med min favoritkräm vanilj i.:)

Improviserad pasta

Ikväll blev det pasta med spenat och champinjoner i tomatsås. Jag har haft två hektiska dagar, vilket är anledningen till att jag inte uppdaterade något igår. Jag har jobbat sen åtta i morse och ändå är det mycket som återstår. Så är det ibland när man går på universitet...om man vill ha bra betyg som jag.
Snart ska jag ta ett lång och härlig dusch och sen måste jag nog gå tillbaka till att plugga igen. Hoppas att ni får en roligare fredagskväll än jag.

Checkdirme

En av mina absoluta favoriträtter är från Turkmenistan. Det här receptet lärde min kille mig, som hans mamma lärde honom. Det är nästan som paella bara att man inte steker riset utan kokar det i tomatsås och kryddor. Det bästa med den här rätten  (förutom att den är god), är att den är så lättlagad. Man behöver i princip bara lägga i alla ingredienser och steka, hälla på vatten och ris oc låta det koka i en halvtimme. Sen räcker det till en himla massa matlådor!

Söta förpackningar!

Kolla vad jag hittade på ICA idag. Har ni någon gissning på vad det är?

Tamponger!

Jag har aldrig sett så glamorösa förpackningar på tamponger. Så jag var ju helt enkelt tvungen att prova.^^
Uppdatering: Det bästa är att allting är återvinningsbart och dessutom känner jag att jag självklart kommer att återanvända burkarna. Varje tampong är täckt av genomskinlig plast med printad fin rosett runt. Den påminner mycket om Libresses tamponger som man kan twista och öppna direkt. Priset var inte dyrt i alls, ca 30 spänn.

Godnatt

Jag ska snart gå och lägga mig, känner mig sååå trött! Jag har en stor hög med jobb den här veckan. Det känns som att jag inte kommer att kunna ta det minsta ledigt. På dagens engelskalektion berättade vår lärare att vi ska ha en Quiz nästa tisdag (typ som ett förhör, fast det ger poäng till sluttentan). Vi ska även förbereda till en presentation och lämna in andra utkastet av en teknisk rapport.
Mitt i alltihop så har jag fått en komplettering i Team leadership-kursen som innebär två sidors sammanfattning av en 20 sidor lång uppsats om ledarskap. Dessutom ska jag och Joni lämna in vår intervju-uppsats. Jag säger alltså hej till inget liv alls under en vecka framöver.

Redo för en pluggdag

Jag måste plugga hårt den här veckan eftersom jag har tre inlämningar till nästa vecka. Vad jag kommer att se fram emot-förmodligen nästa helg är en liten weekendresa med älskling någonstans. Hans present till mig är att jag får välja ett ställe. Några alternativ som jag har tänkt på är Göteborg eller Kiruna. Kiruna för att jag aldrig har sett norrsken i verkligheten och för att det är något som jag vill uppleva innan jag dör. Göteborg för att det är en av mina favoritstäder. Tror det ändå lutar mot Kiruna...eller?

Potatissallad

Ungsrostad potatis som jag ringlat olivolja, örtsalt och timjan över. Det blir en lyxig smak om man lägger till Timjan. Prova!

Lunch

Idag blev det att äta lite rester; potatissallad med spenat och nötter, samt mangosmoothie. Innan åt jag laxpasta som räckte till ungefär en halv person...

Redo för utgång

Snart utgång på Elinas fest. Ikväll kör jag på smokey eyes. Säg till om ni vill att jag ska visa hur man fixar mejken:P Ha en fin kväll. Puss!

Smokey eye


Smokey eye


Smokey eye


Innan jag lägger mig...

Äkta kärlek mellan en get och ett rådjur.

Tjäärlek

Detta är på riktigt hos ett kinesisk zoo. Enligt en djurskötare så är geten och rådjuret ett verkligt par. Ett rent exempel på att kärleken övervinner allt.
Källa

Sent.

Hej!
ledsen för sent inlägg. Jag har varit upptagen med massor av telefonsamtal och matlagning sen jag kom hem vid halv sju. Jag har fortfarande inte ätit och jag kan säga att jag fortfarande inte är särskilt hungrig trots att jag åt vid ett. Vill ni veta varför? ^^ Jag var ju som sagt på en konferens i Örebro hos ett företag idag.
Ordförande för projektet på Atlas Copco bjöd oss på Chicken Masala-buffé, tre sorters glass, pannkakor med chokladbitar och kaffe efter maten. Sen hade var vi med i ytterligare en konferens där de bjöd oss på massor av godis och kakor. Jag vet inte vad jag ska tycka; både mötet och maten var över all förväntan. Ordförande för projektet var mycket trevlig, och hans team verkade väldigt glada över att vi ville vara delaktiga i det.
Både jag och Anna är superexhalterade! Under hela hemresan diskuterade vi med varandra och ritade tankekartor, och skrev ner allmänt vad vi hade för tankar kring projektet.
Totalt sett så har jag haft en toppendag! Nu ska jag lägga mig så jag kan börja jobba imorgon. Förutom flera ton tvätt, så väntar presentshopping till min kära Elina som ska ha ett bacheloretteparty imorgon.
Sweet dreams!

Tjejer före och efter makeup

Jag hittade en sida på nätet som handlade om hur asiatiska tjejer ser ut före och efter makeup vilket chockade mig totalt, enligt mig har det gjort större skillnad än vad plastkirurgi kan göra. Men sammtidigt tror jag att jag skulle kunna se lika förändrad ut om jag fick tag på några plastbitar och färgade linser. Ni får se bilderna och döma själva.
Källa

Tjejer före och efter makeup


Tjejer före och efter makeup

Man får komma ihåg att det är en bild, folk kan skilja sig väldigt mycket om de jämförs med hur de ser ut i verkligheten. Jag tycker att hon ser ut som en riktig modell till höger.

Tjejer före och efter makeup


Tjejer före och efter makeup


Tjejer före och efter makeup


Tjejer före och efter makeup

Här ser hon ut som att hon inte alls ut som en asiat längre.

Tjejer före och efter makeup

Den här ser riktigt naturlig ut.

Tjejer före och efter makeup

Nuförtiden kan smink göra större verk än plastkirurgi. Och nej, det är inte bara photoshop.

Torsdag

Idag tillbringade jag förmiddagen på engelskalektionen och hade ett kort litet lunchmöte med Anna för morgondagens konferans på Atlas Copco i Örebro. Det känns jättespännande och jag hoppas att vi kommer att komma bra överens med vår handledare.
I eftermiddags var jag på en jobbintervju på WTC och det känns bra nu efteråt, jag ska få träffa affärschefen om några veckor vilket känns otroligt stort. Jag håller tummarna för en karriär på företaget!
Imorgon bitti ska jag åka från Stockholm klockan 9 så jag får se om jag hinner med att slänga iväg ett inlägg innan jag åker. Ha en mysig kväll!

Perfect bun

Hur fick jag då den perfekta hårknuten? Tack vare en hår-dounut som jag rekommenderar alla som har långt hår eller mellanlångt hår att investera i. Man kan få en perfekt knyt på nolltid! Håraccesoarerna fick jag av Anna i present.

Kvällsinlägg

Den här dagen har varit fruktansvärt seg, jag har skrivit rapport och gjort research fram till nu. Nu har lämnat in allting mest för att jag helt enkelt inte hade ork kvar att fortsätta förbättra min rapport.
Hursomhelst, så var jag och Joni och intervjuade en Vice manager på Electroclux idag. Det var mycket intressant och givande. Jag träffade även lite snabbt en gammal familjevän som jag inte har träffat på flera år. Det var superkul att se honom igen. Nästa vecka ska jag försöka passa på att luncha med honom på Electrolux. Han berättade bland annat att företaget sponsrar kocklandslaget och att det är de som står för matlagningen där. Det verkar lyxigt som tusan, jag skulle inte tacka nej till ett jobb där enbart för matens skull haha.
Imorgon börjar jag åtta. Jag råkade krocka två lektioner med varandra imorgon så jag kommer att få springa mellan dem eftersom båda är obligatoriska.
Nu ska jag lägga mig, har längtat efter att få sova hela dan eftersom jag hade tidig lektion imorse.

Jag är så glad!

Jag fick nyligen reda på att jag och Anna ska få göra vårt kandidatarbete hos Atlas Copco! Jag är så glad över att vi får ta oss an det här projektet eftersom vi annars bara hade fått göra ett arbete inom skolan. Vi kommer att jobba med ett verkligt problem som indirekt kommer att hjälpa människor i kritiska levnadssituationer. Det ska bli så spännande och framförallt intressant! Jag kan inte fatta att vi fixade allting inom en vecka, så på fredag blir det att resa till Örebro för en konferens. Awesome!:)

Cutiiii!

Under surfandet efter källor till min rapport hittade jag den här söta bilden. Nån som vet vilken ras det är?

Matlåda till killen

Det blev en hel del mat över så jag och killen delade och fick varsinn matlåda.

Rester av saffranriset blev till...

...Risotto, eller Chao mifan på kinesiska. Den här rätten är min panikrätt, det vill säga den jag gör när jag egentligen inte har tid att laga mat eller inte har nått speciellt i kylen och inte orkar handla. Den här gången tog det ungefär tio minuter att laga mat. Nu måste jag gå tillbaka till plugget, på kvällen har jag en middagsdejt med killen på Jensen's.

Tycker dessa tjejer gör bättre än orginalet.


...Så såg jag den här och jag bara skrattade igenom hela.


120213

Idag har jag känt mig så trött och hängig att det inte blivit så mycket gjort som jag hade planerat. Jag känner mig sjuk vilket är en jäkla dålig tajming eftersom jag och Joni ska göra en viktig intervju imorgon. Den är kl 08.00 så det är dags för mig att lägga mig nu.
Godnatt!

Ny glass

Idag testade jag och älskling en ny glassmak. Den är närproducerad och smakar vit nougat och är supergod. Egentligen letade jag efter Pistachnötsglassen som jag var allra mest sugen på. Men den var slutsåld hos både konsum och Ica.

Cute!

Jag är kär i den här hunden. Det låter lite som att han säger I Love You

Kvällens look

Lite utsmetat efter kvällen , men ni ser att den blev lite smokey. Lösögonfransar kan göra stor skillnad.

Improviserad pasta

Det blev faktiskt lyckat med sockerärter:)

Halloo

Nu har jag tagit en uppfriskande dusch och ska käka brunch. Snart blir det presentinköp med Jennie och Linnéa på Mörby centrum. Dit bort har jag aldrig stannat för att göra något eftersom jag nästan alltid åker in till stan om jag behöver något, så det ska bli spännande att se vad vi kan hitta där.
Ikväll ska vi nämligen gå på Sarahs och hennes pojkväns inflyttningsfest. Det ska bli riktigt kul att få umgås med alla vänner från sektionen och många nya på en och samma gång.

Sashimi


Sushimaking


Sushi


Misosoppa


Perfektion

Sushin var helt perfekt. Den smakade gudomligt och något som är säkert är att jag aldrig i mitt liv har smakat på så god sushi som idag. Jag tror jag fick en matorgasm helt enkelt.

Fem sorters sushi

Vi fick till fem fulländade sorters sushi ikväll. Jag kan säga att jag aldrig har upplevt sushi på den här nivån. Inte ens i Kina, och där kryllar det av proffs.

Överraskning

Anna överraskade mig med massor av jättesöta inslagna paket. Jag behöver kanske inte ens nämna hur glad jag blev. Jag kände mig som ett litet barn och jag är så lycklig över att jag har en så omtänksam vän som Anna. Vänner som henne växer verkligen inte på träd!

Hos MysAnna

Anna har en jättemysig lampa av salt på sitt nattduksbord som jag tyckte gav en superskön stämning.

Hos MysAnna


MysAnnas place.

För er som inte vet vem den här söta figuren är så kan jag tala om att det är en animefigur från en av de kändaste animefilmerna i Japan; "My neighbour totoro". Om ni inte har sett filmen så rekommenderar jag verkligen att ni ser den eftersom den är så himla söt.

Efterätt

Efterätten bestod av hallonsorbet med blåbär och hallon.

Mystajm!

Nu ska jag iväg till Anna för sushimaking och mys. Vi ska fira vår framgångsrika vecka!
Jag laddar upp bilder senare ikväll. Ha en bra kväll, vi hörs!

Godmorgon...typ

Jag fick inte så skön sömn inatt...min kille kunde inte somna så han steg upp och när han kom tillbaka efter någon timme så ville han bli uppvärmd. Ja, och det hjälpte inte att jag gömde mig själv under täckena. Han ansåg att jag var hans nya element (det brukar vara jag som fryser).
Iallafall, det känns fortfarande inte som att jag fick tillfredställa mitt sömnbehov. Men jag måste börja jobba på skolarbeten nu och kl 12 ska jag sticka och luncha med fina Sarah! Båda har varit så upptagna att vi har fått skjuta på att ses i ungefär en månad nu, så det ska bli extra kul att träffas. Vi hörs senare!

God kväll!

Jag känner mig så himla trött nu...men sådär härligt trött man kan vara ibland eftersom jag har haft en superbra dag då det hänt massor av spännande saker.
Intervjun gick jättebra och just nu känner jag mig fruktansvärt exalterad över vårt framtida samarbete med företaget vi var hos idag! Jag och Anna svävade på moln efter vår intervju och allt börja falla på plats med vad det är vi vill göra.
Dagen avslutades med en mysig inspirationsföreläsning om kvinnliga ledare och en god middag. Jag är verkligen nöjd med dagen och något som är säkert är att jag kommer att sova riktigt gott i natt.

Ett twittrande träd

Man hör så mycket om nya tekniska innovationer, vissa är världsomvälvande och vissa påverkar inte så mycket. Men sen finns det de uppfinningar som är extremt roliga. Jag hörde talas om det så kallade twitterträdet från ericsson idag.
Detta "twittrande träd" känner förändringar i det elektromagnetiska fältet runt sig när människor passerar, och skickar Tweets som återspeglar dess humör direkt till sitt Twitter-konto, ConnectedTree. Trädet reagerar också på människorsnärvaro och rörelser genom att spela musik, tal och slå på och stänga avbelysningen.

När någon rör sig bort från det trädet kommer att uttrycka sin "ensamhet" med en vissmelodi och en tweet. När flera besökare konkurrerar om uppmärksamheten, kommer den att lämna synpunkter på hur upptagen man är. Ett särskilt svar genereras när någon rör vid trädet och ett SMS skickas till förbipasserandes mobiltelefon.

Det är en riktig cool uppfinning, och jag kan tänka mig att den används inom reklambranschen i framtiden.

Källa

på väg till intervjun...

Nu ska jag snart bege mig till intervjun hos företaget. Det ska bli spännande och se om vi kan komma fram till något tillsammans. Har sovit oroligt hela natten bara för att jag varit så pepp inför den här intervjun. Jag återkommer om hur det har gått senare. Wish me luck!

Test av Chanelögonskuggan Illusion d'ombre

Arkivfoto.

Jag vill ha...

Ögonskuggan Illusion d'ombre i färgen Mirifique från Chanel. Jag testade den på ögonlocket precis innan jul, men jag har låtit bli att köpa den eftersom den kostar skjortan. Men den är sååå snygg på. Ovan finns en bild som är tagen efter att jag testade den. Häromdan fick jag en bonuscheck på 100 kr så jag kanske, kanske inte kan låta bli att köpa den.

120208

Jag har nyss fått besök av en vän Jennie som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi hade det mysigt med god japansk mat och te. Det snöade riktigt ordentligt därute så det var extra mysigt att sitte inne.
Imorse var jag och Anna i skolan och fixade ihop frågorna inför morgondagens intervju i Atlas copco. Jag känner mig en aning nervös över om vad hon tycker om frågorna. Jag satt och gjorde en research igår i nästan sex timmar i sträck och hittade jättemycket bra saker enligt mig själv. Men man vet ju aldrig vad någon som är kunnig i ämnet anser.
Nu ska jag försöka börja på en rapport som jag har skjutit på i snart en vecka nu, känns segt. Men senare ska jag avsluta dagen med Zumba tillsammans med Jennie.
Vi hörs senare!

Improviserad puttanesca

Kom nyss hem från bastun, och en tallrik puttanesca väntade på mig bestående av av färsk tagliatelle, tomatsås med champinjoner spenat och basilika. Superenkelt och så himla gott!

120207

Nu är jag hemma från engelskakursen och jag känner mig stressad över att det är så himla stökigt här hemma...disken vill inte försvinna och det är massor med grus på golvet eftersom vägarna är så saltade. Jag behöver verkligen städa, men det är så mycket annat jobb som väntar. Om en stund ska jag träffa mina vänner från min sektion som jag inte sett på flera veckor. Det ska bli mysigt, men egentligen skulle jag verkligen behöva stanna hemma.

Bästa kuren för vintertorr hud

Jag vill passa på att rekommendera den bästa kroppslotion som jag har testat, och tro mig, jag har testat the body shops, biotherms och många andra. Korres slår dem alla i både konsistens, doft, pris och fukt. Min favorit är den jasmindoftande som är ganska diskret. Doftutbudet är inte bara stort, krämerna är dessutom ekologiska och ej testade på djur. De är dessutom fria från mineraloljor vilket är ett ämne som annars gör att svettavsöndringen och hudens egen fettproduktion blir rubbad och pH-värdet blir stört. Produkten är även fri från parabener som verkar hormonstörande eftersom kroppen uppfattar ämnet som ett hormon. Det är allmänt känt att parabener kan påskynda tillväxten av cancerceller. I en engelsk studie har man funnit parabener i bröstcancerknöl. Det är ganska avskräckande att veta att detta bara är en bråkdel av den djungel av kemikalier som finns i produkter vi använder varje dag. Man måste vara försiktig med vad det är som man smörjer in sig i.

hemklickat!

Jag klickade nyss hem ett laptop-bord. Den är verkligen behövd eftersom jag har en tendens att vilja gömma mig i min sovalkov när jag är hemma själv och det är kallt/obekvämt att sitta vid köksbordet. Dessutom brukar jag och killen sitta och kolla på film i sängen.
Vad jag är lite skeptisk till med laptop-bordet är dock partiet där man ställer glaset eftersom det känns väldigt riskabelt att ha en vätska på ett bord som står på något ojämnt.

Hem från träningen

Jag har varit på ett bodypump pass och det känns som att jag inte har några muskler alls! Jag kunde ta nästan dubbelt så mycket innan så jag hoppas verkligen att jag blir starkare snart.
Mycket har blivit gjort, men långt ifrån allt som jag hade planerat, så nu tänkte jag sitta lite med intervjufrågor som jag och Anna håller på att jobba med. Jag ska koka lite te och trycka in mig mellan massor av filtar och äta bilar(min favoritgodis).

Goddag!

Jag har en lång eftermiddag med mycket jobb. Men det ska nog gå bra. Vi hörs senare!

Sen middag

Vi gjorde som spanjorerna, det vill säga, vi tog en sen middag med favorit i repris. Min kille tycker att vi ska öppna en restaurang i sthlm. Jag är inte helt emot idén men jag tror dock att jag inte skulle palla laga så mycket mat själv...

Saffranris med tranbär och tsatsiki


Saffrankyckling på spett


Mysig kvällsfika

Jag tar det lungt efter maten med en kopp grönt te eftersom det blev så varmt efter den stora skålen med het soppa. Visste ni att kroppen blir sval efter att man dricker grönt te och varmare efter att man dricker svart eller rött te. Jag dricker för det mesta svart söderte nu när det är så hemskt kallt ute, men det allra bästa att dricka för kroppen är faktiskt vatten och därefter grönt te.

Mochis!

Det här är exempel på den japanska desserten mochi.

Jag älskar...

Mochis som är gjord på mochigome (klibbigt ris) och är en vanlig ingrediens i det japanska köket. Just den här har en lätt smak av grönt te. Den har en fyllning som kallas för anko (en pastej bestående av röda azukibönor och socker). Det här är en av mina favoritdesserter och extremt passande nu efter att jag pch älsklingen har sörplat i oss varsin stora skål med udon nudlar.

Undra vad som händer

Det har varit en blond tjej som gråtit utanför min grannes dörr i flera nätter nu. Hos oss är det så lyhört mellan dörrarna att man lätt hör den minsta snyftning. Klockan är två på natten och det är fucking minus 20 grader ute, hon bankade på vår yttre entrédörr i fem minuter tills jag gick ner och öppnade. Hennes smink var nedsmetat med tårar över hela ansiktet. Jag tyckte så synd om henne när jag hörde hur hon stod och knackade och snyftade i säkert tio minuter utan att någon öppnade.
Jag undrar om jag skulle bli så där teared apart om jag och min kille gjorde slut.

Riktig talang!

Man är duktig på olika saker, det gäller att hitta sin nisch. Den här killen är så grym på att beatboxa.

Vad tycks om denna look?

Ska jag köra på den här makeupen lagom till alla hjärtans dag?

Rekommenderad film!


Godkväll!

Jag har varit på bio med några vänner och såg "The girl with the dragon tattoo". D. föreslog att vi skulle gå och se en film på bio. Just den här filmen har jag varit lite emot att se eftersom det är en film som är en remake på en redan superbra film (syftar på den svenska versionen). Hollywood producerade den ju enbart för att tjäna pengar. Filmen var riktigt grym, vissa scener gjorde de bättre och vissa till det sämre. Men jag rekommenderar ändå alla som inte sett den, att se den.
Under dagen har jag, D. och hans kompis tapetserat och satt upp gardiner, så minst sagt så har vi haft fullt upp. Men det är fortfarande inte färdigt. Jag måste välja ett passande tapetmönster och jag har för tillfället ganska mycket beslutångest om vilken jag ska välja.

Överraskning


Present till älskling

Efter att D. kom hem från jobbet överraskade jag honom med en present. Jag hittade en jättefin klocka till honom på shoppingrundan idag. Han har ingen klocka och har typ aldrig haft en eftersom han har sagt att han inte gillar att det sitter något tajt runt armen. Jag var orolig över om han ens skulle vilja behålla den, men det visade sig att han älskade den så mycket att han har suttit framför mig och spelat gitarr och sjungit för mig i snart en timme. Börjar bli uttråkad nu, så ska sitta och plugga lite engelska.

Hemmamys

Efter en shoppingtur på stan ska jag sätta mig ner och plugga ledarskap. Jag har köpt hem ett par mysimys tofflor för att golvet hemma är så himla kallt. Sen blev det några presentinköp och inredningsprylar. När jag svängde förbi ICA fick jag syn på dessa söta bakelser och kunde inte låta bli att köpa hem några macaroner och en chokladcupcake.

Äntligen kvällsmat!

Idag hade jag ett viktigt handledarmöte och sedan satt jag och Anna och jobbade på vårt projekt fram tills vi skulle ta oss till träningen. Vi körde ett Aerobicpass och ett Yogapass. Sen blev det matlagning för mig och nu sitter jag och matar mig själv med "Tangtsu liji" (Fläskfilé i sötsur sås) Resultatet blev helt okej, chilin värmer så bra nu när det är så jäkla kallt.
Hoppas att ni har haft en bra dag! Jag har en långhelg framför mig med mycket jobb men jag tänkte belöna mig själv imorgon med en liten shoppingrunda. Får se vad jag hittar för roligt!

Udon nudlar till kvällsmat

Vad kan vara bättre än att värma sig med stor skål het soppa när det är minus tio grader ute? Jag provade tt göra min första skål udon nudlar med lite hjälp av Youtube och med lite improvisation. Om ni inte har prövat Udon nudlar innan så kan jag vaaarmt rekommendera det! Det är en av mina absoluta favoriträtter. Dock är det dyrt att äta det ute om man inte har tid till att laga själv, fast ändå tycker jag det är värt varenda krona!

Romantisk look


Vad tycks om looken?

Vad tycks? Ska jag göra en makeuptutorial till den här romantiska looken?

Aloe vera dryck

Visste ni att Aloe vera är världens nyttigaste växt och att drycken är läkande för magsår och minskar acneproblem? Kändisar som bl.a Victoria Beckham går på en Aloe-vera diet som innebär att hon dricker Aloe-vera dryck fem gånger om dagen. Jag tycker personligen att det är extremt löjligt att gå på extrema dieter. Trots att Aloe vera innehåller massa med vitaminer, mineraler och antioxidanter så täcker det dock bara en bråkdel av kroppens behövda näringsintag.
Jag testade en igår som smakade lite som Vitamin well (grönt äpple) dryckerna. Fast med Aloe-vera bitar i och ännu lite godare. Men min kompis köpte den i Polen och jag hoppas verkligen att den finns att hitta i Stockholm också.

120201

Goddag! Har varit på min första lektion imorse som gick ut på att ta reda på vad för sorts ledare man är. Det var kul att veta vad man behöver förbättra och vad man har för styrkor. Jag gillar dessa övningar i kursen team leadership därför att man får så mycket bekräftat om sig själv och man lär känna sig själv och hur andra fungerar.
Jag tänkte ta en sväng till Japanska torget och handla lite asiatiska godsaker nu och sen gå till min andra lektion som jag har på eftermiddagen.
Igårkväll slutade med Zumba, Yoga och Sauna...och på det drack jag och Anna en supergod Aloe vera-dryck. Jag undrar var man kan få tag på det i Stockholm eftersom Anna köpte sin i Polen. :S

RSS 2.0