Mer shoppingfynd

Jag har varit slösa idag och återigen s(f)yndat lite på vinterrean, här är lite fint som jag lyckades få hem idag.
Jag drog på mig en stickad mönstrad tröja från Oasis som innehåller ull, sen ville jag liksom inte ta av mig den mer. Den är nog den varmaste (och snyggaste?) tröjan jag äger just nu. Det känns nästan som att det är två lager tyg som är instickade i varandra (kan man säga så?). Jag fick den sista i S, så jag är nöjd. :) Priset var däremot 449, nedsänkt från 749. Oasis tar alldeles för höga priser, men det är ett av mina favoritbutiker ändå.
Sen hittade jag denna, en inte så märkvärdig svart topp också från Oasis med en liten axelpuff..
..men bara för jag blev så kär i blixtlåset baktill, så tyckte jag att den var värd de 149 kr den kostade.
Jag kikade in hos Gina tricot, för de brukar ha mycket fint inne. Då hittade jag denna randiga tröja som dessutom är av 100% ekologisk bomull (till skillnad från vissa av H&Ms "ekologiska kläder" som innehåller 7 % ekologisk bomull). 49 spänn kostade den.
Sen blev jag lite galen när jag hittade massor av sköna basic linnen för skitsummor. Det vita bomullslinnet kostade mig 29 spänn(29!!! Jag kände mig tvungen att köpa en till mammis också) och det mörklila (vet ej varför den ser svart ut på bilden) kostade 49. Den mörklila är tillverkad på förnyelsebart träfibermaterial och känns underbart mot huden. Lätt värt pengarna!
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh så mycket fint, toppenfynd ju! :)
kram
Marie

2013-01-11 @ 11:58:33
Postat av: Elin

gud vad billigt det vita linnet va!!!!!

2013-01-12 @ 16:16:23

Känn dig fri att uttala dig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0