Tentorna är över!

Nu blir det att fira med utgång på KTHs Tentapub. Vad tycks om min look?
 
 

Godmorgon

 
Nu börjar allvaret i skolan och jag kan säga att det enda jag har sysselsatt mig med de senaste dagarna är plugg. Den här veckan har jag 2 presentationer varav en ska göras idag.
 
Men förutom all plugg så ska jag ikväll gå på kick-off med Armadas eventgrupp. Det kommer att bli spännande att se vad de har planerat för kul ikväll. Men nu är det alltså fokus som gäller.
 
Ha en bra dag!

Lagat het Thai med Sarah

Resultatet av kvällens matlagning blev en succé! Det blev starkt som det ska vara i thaimat och inte mesigt svenskanpassat. :P

Det var så mysigt att stå och dona i köket samtidigt som jag snackade med min fina vän som jag inte träffat på ganska länge. Det är fredagskväll och vad annat kan man önska sig än en mysig kväll med god mat och bästa sällskapet? Ha en bra kväll! Puss
 

Efter en fotoshot i skolan

 
 
 
Idag skulle jag fotas för Armada, ett skolprojekt som är ett av Sveriges största. Vi skulle bli fotograferade för att   komma med i en katalog och såhär såg jag ut när jag skulle fottas:) 

Skolarbete...

Godmorgon!
Det är måndag och alltså dags för skola:) Jag sitter just nu och försöker börja göra ett utkast på en rapport med Carro. Känner mig trots allt ovanligt pigg så det blir att ge järnet idag. Ha en bra dag!

RSS 2.0